Proceduri estetice pentru frumusetea sanilor

 • dr Mircea Ciceo clinica Medestet Cluj
dr Mircea Ciceo clinica Medestet Cluj

Publicitate

In cadrul clinicii de chirurgie plastica Medestet din Cluj Napoca, pacientele cu sani inestetici sunt ajutate sa redobandeasca frumusetea naturala a acestora, prin operatii de marire a sanilor cu implant mamar, operatii de repozitionare, de reductie sau mastopexie, adica reductie cu implant mamar. Pretul incepe de la 3000 euro (lista completa servicii si pret)

Operatiile estetice pentru sani: in functie de tipul de interventie, dureaza intre 1.5-4 ore, au loc sub anestezie generala si o perioada de recuperare de 7-10 zile; sunt obligatorii analize medicale, ecografie mamara si mamografie; interventia necesita zile de spitalizare, asigurate in cadrul clinicii Medestet. Cicatricile vor fi extrem de fine si foarte putin vizibile, insa sunt permanente.
 
 • marirea sanilor prin implant mamar
NOU: cel mai usor implant mamar din lume, disponibil la Medestet
recomandam si lucram cu implante mamare de top, ce rezista la 3 milioane de cicluri de rotatie si presiune aplicate simultan si are o garantie tehnica de minim 10 ani
 • redobandirea fermitatii sanilor foarte lasati, prin indepartarea excesului de piele, repozitionarea glandei mamare si reducerea areolei mamare. Corectia gradului de lasare a sanilor, asimetrie mamara, sani tubulari.
 • mastopexie cu implant, insemnand o combinatie de procedee chirurgicale prin care se ridica sanii prin reducerea suprafetei cutanate si se mareste volumului acestora prin implant mamar
 • reductie: redarea frumusetii sanilor excesiv de mari si care atarna: reducerea volumului si a greutatii, asezarea acestora in pozitie normala si repozitionarea complexului areola-mamelon in concordanta cu noua forma a sanilor
Anterior procedurilor estetice asupra sanilor: trebuie sa fiti intr-o stare de sanatate cat mai buna; fumatul si orice tratament medicamentos este oprit cu 2 saptamani anterior interventiei; in ziua operatiei nu se bea si nu se mananca.
Dupa operatie: veti purta pansament si sutien special; sanii vor fi usor umflati si timp de 1-2 zile poate persista o senzatie de discomfort. Poate aparea o usoara desensibilizare a mameloanelor si a pielii sanilor. Veti putea face dus normal la 24 ore dupa interventie.
 • timp de 4-6 saptamani veti purta in permanenta un sutien.
 • se va evita expunerea la soare (solar) 3 luni de la operatie; va puteti intoarce la servici dupa aprox. 10 zile, dar timp de 4 saptamani miscarea mainilor va fi usor restrictionata, nu veti ridica lucruri deasupra capului si veti avea o precautie sporita la activitatile fizice solicitante.
 • actul sexual este evitat 3 saptamani de la operatie; mersul la sala se poate face treptat si progresiv, dupa 6 saptamani
Ca si la orice tip de interventie chirurgicala, exista posibile complicatii: durere si discomfort, hematoame, contractia capsulara (proces natural de aparare al organismului), modificari temporare ale sensibilitatii mamelonului, falduri pe implant, spargerea implantului in urma unei agresiuni puternice involuntare, ptoza mamara (proces natural, insa accentuat de greutatea implantului).

Bine de stiut
: in chirurgia estetica nu exista sabloane; fiecare pacienta este unica, iar la clinica Medestet va accentuam frumusetea naturala. Nu putem ajuta paciente cu asteptari nerealiste, si din pacate, de multe ori am ajutat paciente operate in maniera neprofesionala in alte clinici din tara. Pentru recomandari calificate in alegerea tipului de operatie estetica si a tipului de implant mamar dorit, va asteptam la Centrul de Excelenta Medestet din Cluj Napoca. 


Operatia de reconstructie mamara
 • durata: 1 ora; sub anestezie generala
 • perioada de recuperare: 4-6 saptamani
 • crearea unui san asemanator ca forma, volum si consistenta cu sanul normal; de cele mai multe ori reconstructia este posibila imediat dupa indepartarea sanului, in timpul aceleiasi interventii, pacienta fiind scutita de experienta neplacuta de a se trezi cu sanul amputat. Este insa posibila si reconstructia intarziata, inclusiv la cativa ani de la mastectomie.
 • reconstructia mamara: din tesuturi proprii (lambouri), folosind implante mamare sau combinatie intre cele doua metode.
pentru informatii complete despre aceasta procedura estetica, va rugam sa ne contactati la Centru de Excelenta Medestet din Cluj Napoca.

 Ginecomastia
 • dezvoltarea anormala a volumului glandei mamare la barbati, copii sau adolescenti; in cazul bebelusilor si adolescentilor, ginecomastia apare datorita estrogenului mamei sau modificarilor hormonale datorate pubertatii, si dispare in scurt timp
 • la barbati ginecomastia poate fi cauzata de hipertiroidism sau alte afectiuni hormonale, abuzul de alcool, steroizi, substante anabolizante sau abuz de medicamente; poate exista o crestere in volum datorata hipertrofiei glandei mamare (ginecomastia adevarata) sau datorata acumularii de tesut adipos
Operatia de ginecomastie la clinica Medestet:
 • in functie de tipul de interventie: sub anestezie locala sau generala
 • se vor efectua teste de laborator, investigatii endocrinologice, ecografie si mamografie
 • este necesara o perioada de spitalizare de 24 ore, asigurata in cadrul clinicii Medestet Cluj
 • in cazul sanilor cu componenta predominant adipoasa: lipoaspiratie
 • in cazul sanilor cu structura glandulara dezvoltata: mastectomia subcutanata
in anumite cazuri aceste tehnici pot fi asociate in aceeasi interventie
piesele recoltate se trimit la examen histopatologic

Ulterior operatiei: pacientului i se administreaza antibiotic oral timp de 3 zile si va purta un corset compresiv timp de 3 saptamani.
 • durerea postoperatorie este minima; nu exista fire de scos; activitatea sociala poate fi reluata in cateva zile
 • activitatile fizice intense sunt evitate timp de 6 saptamani, expunerea la soare (solar) nu este recomandata timp de 3 luni de la operatia de ginecomastie
 • regiunea mamara va ajunge la forma definitiva in pana la 12 luni de la operatie
Posibile complicatii ale operatiei de ginecomastie: daca nu este asociata si lipoaspiratia in regiunea mamara, dupa excizia glandulara, in zona sanului poate aparea o depresiune care se va atenua in cateva luni; daca corsetul nu este purtat conform recomandarilor medicale, in zona operata se poate acumula lichid care va fi evacuat prin punctie sau tub de dren.

 Medestet

dr. Ciceo Mircea

clinica chirurgie plastica
Cluj Napoca
 • prima clinica de chirurgie estetica din Romania
infiintata in 1993
Centru de Excelenta din 2012
 • chirurgie estetica
fata, sani, corp
 • terapii, tratamente si proceduri minim invazive
NOU: posibilitate de plata in RATE

Adresa:
str. Nicolae Pascaly nr. 7
Cluj Napoca, jud. Cluj

Orar: luni-vineri: 09.00-17.00

Telefon:
receptie: 0264414677
secretariat: 0741399502
plata in rate: 0752035724

www.medestet.ro

email: drciceo@medestet.ro

Suntem si pe Facebook:
Clinica Medestet

.....

Produse similare