Operatia de augmentare mamara la Medestet Cluj Napoca

 


Medestet & dr. Ciceo Mircea
clinica chirurgie plastica
Cluj Napoca

  • prima clinica de chirurgie estetica din Romania
infiintata in 1993
Centru de Excelenta din 2012
  • chirurgie estetica, tratamente si proceduri minim invazive


Adresa:
str. Nicolae Pascaly nr. 7
Cluj Napoca, jud. Cluj

Orar: luni-vineri: 09.00-17.00

Telefon:
receptie: 0264414677
secretariat: 0741399502
plata in rate: 0752035724
 

In cadrul clinicii de chirurgie plastica Medestet din Cluj Napoca, pacientele cu sani de mici dimensiuni sau mai putin fermi, sunt ajutate sa scape de complexe si sa isi recapete increderea de sine, prin operatii de augmentare mamara. Medestet este prima clinica de chirurgie estetica deschisa in Romania, iar din 2012 este Centru Medical de Excelenta.
preturi de la 3500 de euro
posibilitate de plata in rate fixe

Augmentarea mamara este interventia chirurgicala destinata imbunataririi formei, volumului si pozitiei sanilor insuficient dezvoltati, care au un aspect aplatizat sau care, dupa sarcina si alaptare, au pierdut din volum si consistenta. 

examinarea ulterioara a sanilor (ecografie, ct, rmn) nu este ingreunata de implanturile mamare
dupa marirea sanilor prin implant mamar, sunt posibile sarcina si alaptarea

La Medestet utilizam implanturi rotunde, anatomice sau cu suprafata poliuretanica.
  • asiguram consiliere in alegerea implanturilor potrivite pentru dvs.
  • utilizam cele mai prestigioase marci din lume
  • inclusiv ultima tehnologie: implanturile inovative cu 30% mai usoare decat cele clasice

Anterior procedurii de marire a sanilor trebuie sa fiti intr-o stare de sanatate cat mai buna; sunt obligatorii analize medicale, ecografie mamara si mamografie. Fumatul si orice tratament medicamentos este oprit cu 2 saptamani anterior interventiei; in ziua operatiei nu se bea si nu se mananca. In functie de tipul de interventie, operatia dureaza intre 1.5 - 4 ore, are loc sub anestezie generala si exista o perioada de recuperare de 7 pana la 10 zile; interventia necesita zile de spitalizare, asigurate in cadrul clinicii Medestet. Operatia de marire a sanilor lasa cicatrici extrem de fine si foarte putin vizibile, insa permanente.

Ca si la orice tip de interventie chirurgicala, exista posibile complicatii: durere si discomfort, hematoame, contractia capsulara (proces natural de aparare al organismului), modificari temporare ale sensibilitatii mamelonului, falduri pe implant, spargerea implantului in urma unei agresiuni puternice involuntare, ptoza mamara (proces natural, insa accentuat de greutatea implantului).

Bine de stiut: in chirurgia estetica nu exista sabloane; fiecare pacienta este unica, iar la clinica Medestet va accentuam frumusetea naturala. Nu putem ajuta paciente cu asteptari nerealiste, si din pacate, de multe ori am ajutat paciente operate in maniera neprofesionala in alte clinici din tara si strainatate. Pentru a va oferi toate detaliile privind operatia de marire a sanilor, recomandari calificate in alegerea tipului de implanturi potrivite pentru dvs, va asteptam la Centrul de Excelenta Medestet din Cluj Napoca.