Operatia de ridicare sau lifting-ul sanilor la Medestet Cluj Napoca

 Medestet

dr. Ciceo Mircea

clinica chirurgie plastica
Cluj Napoca

prima clinica de chirurgie estetica din Romania, infiintata in 1993
Centru de Excelenta din 2012
  • chirurgie estetica
fata, sani, corp
  • terapii, tratamente si proceduri minim invazive

Adresa:
str. Nicolae Pascaly nr. 7
Cluj Napoca, jud. Cluj

Orar: luni-vineri: 09.00-17.00

Telefon:
receptie: 0264414677
secretariat: 0741399502
plata in rate: 0752035724
 


In cadrul clinicii de chirurgie plastica Medestet din Cluj Napoca, pacientele cu sani inestetici sunt ajutate sa redobandeasca frumusetea naturala a acestora. Medestet este prima clinica de chirurgie estetica deschisa in Romania, iar din 2012 este Centru Medical de Excelenta. 
preturi de la 3000 de euro
posibilitate de plata in rate fixe

Aspectul natural si ferm al sanilor sufera modificari in timp: 
  • datorita varstei si ereditatii
  • dupa sarcina si perioada de alaptare
  • datorita slabirii bruste sau fluctuatiilor de greutate
Operatia de ridicare a sanilor, mamoplastia sau mastopexia este una dintre cele mai solicitate proceduri estetice. Lifting-ul mamar este interventia chirurgicala prin care se ridica si se imbunatateste forma sanilor care:
sunt lasati, dar proportionati cu aspectul general al corpului
sunt lasati, avand un volum crescut (lifting si reductie mamara)
au pierdut din consistenta si elasticitatea pielii
au un mamelon cazut si/ sau areola marita
au un aspect aplatizat si alungit

Lifting-ul mamar este recomandat pacientelor care isi doresc o imbunatatire a formei si pozitiei sanilor. Daca se doreste si o marire de volum se pot introduce implante mamare asociate lifting-ului de sani. Daca se doreste micsorarea volumului, se efectueaza operatia de reducere mamara. 
  • mastopexie: redobandirea fermitatii sanilor foarte lasati, prin indepartarea excesului de piele, repozitionarea glandei mamare si reducerea areolei mamare.
  • mastopexie cu implant: o combinatie de procedee chirurgicale prin care se ridica sanii si se mareste volumului acestora prin implant mamar
  • reducere mamara: redarea frumusetii sanilor excesiv de mari si care atarna, prin micsorarea volumului si a greutatii, asezarea acestora in pozitie normala si repozitionarea complexului areola-mamelon in concordanta cu noua forma a sanilor.


Anterior procedurii de ridicare a sanilor trebuie sa fiti intr-o stare de sanatate cat mai buna; sunt obligatorii analize medicale, ecografie mamara si mamografie. Fumatul si orice tratament medicamentos este oprit cu 2 saptamani anterior interventiei; in ziua operatiei nu se bea si nu se mananca. In functie de tipul de interventie, operatia dureaza intre 1.5 - 4 ore, are loc sub anestezie generala si exista o perioada de recuperare de 7 pana la 10 zile; interventia necesita zile de spitalizare, asigurate in cadrul clinicii Medestet. Operatia de ridicare a sanilor lasa cicatrici extrem de fine si foarte putin vizibile, insa permanente.
 
Ca si la orice tip de interventie chirurgicala, exista posibile complicatii: durere si discomfort, hematoame, contractia capsulara (proces natural de aparare al organismului), modificari temporare ale sensibilitatii mamelonului, falduri pe implant, spargerea implantului in urma unei agresiuni puternice involuntare, ptoza mamara (proces natural, insa accentuat de greutatea implantului).

Bine de stiut: in chirurgia estetica nu exista sabloane; fiecare pacienta este unica, iar la clinica Medestet va accentuam frumusetea naturala. Nu putem ajuta paciente cu asteptari nerealiste, si din pacate, de multe ori am ajutat paciente operate in maniera neprofesionala in alte clinici din tara si strainatate. Pentru recomandari calificate in alegerea tipului de operatie estetica va asteptam la Centrul de Excelenta Medestet din Cluj Napoca.