Stiu365.ro

Cine suntem si ce facem...
 
Daca este sa o luam de la a fost o data ca niciodata, suntem cei care au gandit, creat si implementat un proiect de marketing indraznet pentru o promovare diferita, ingenioasa, durabila si sustinuta.
Promovam oferta dumneavoastra de produse si servicii.

Oferta, oferte= 1. Propunere facuta de o persoana altei persoane pentru vanzarea-cumpararea unor marfuri, pentru angajarea intr-o slujba, participarea la o actiune, prestarea unor servicii; (concr.) act, document scris prin care se face o astfel de propunere. 2. Totalitatea marfurilor destinate consumului, aflate in circulatie.
 
A promova= a sustine, a sprijini facand sa progreseze, sa se dezvolte; a promova o idee; a sustine facand sa capete (o larga) raspandire.

Promovarea inseamna mai mult decat o simpla reclama si multumim pe aceasta cale tuturor clientilor care au inteles complexitatea si au apreciat munca noastra.

Costurile pentru promovarea online pe site-ul Stiu365.ro difera in functie de ce va doriti si unde doriti sa ajungeti. 90% din paginile de prezentare realizate de noi sunt pe primele pozitii din Google dupa cele mai importante cuvinte si expresii cheie de cautare. Ne rezervam dreptul sa refuzam clientii pe care nu ii putem ajuta sa fie primii. Vedem situatia dumneavoastra concreta si va comunicam in 24 de ore daca si ce putem face.
 
Pana atunci, va spunem ca: nu e gratis, nu e ieftin dar nu e nici scump.
 
Adevarat si fals despre internet:
  •  Daca nu esti pe internet nu existi. Fals.
  • Daca nu esti pe primele pozitii din Google degeaba esti pe internet. Adevarat.

PS. In perioada 2 martie - 31 mai 2015 paginile de prezentare online care practic formeaza portalul Stiu365.ro sunt pe prima pagina din Google cu 1655 de cuvinte si expresii cheie de cautare. Pana la 4216 suntem pe pagina 2…