Bio Active MC - Ciuperca lui Dumnezeu

  • Bio Active Mc Ciuperca lui Dumnezeu, antitumoral natural
  • Bio Active Mc Ciuperca lui Dumnezeu
  • agaricus Bio Active Mc
  • ciuperca lui Dumnezeu
Bio Active Mc Ciuperca lui Dumnezeu, antitumoral natural

Publicitate

Ciuperca lui Dumnezeu acum si in Romania

BIO ACTIVE MC, obtinut din AGARICUS BLAZEI MURILL, aceasta este suplimentul care a redat speranta bolnavilor de cancer, de diabet, a celor care au probleme cu tensiunea arteriala, cu sistemul hormonal, cu sistemul nervos, cu diverse boli dermatologice sau cu surplusul de kilograme.

Primele studii s-au facut in marile spitale din Japonia, unde Bio Active MC a fost folosit ca adjuvant in cancer. Suplimentul, suta la suta natural, a fost administrat unui lot de pacienti cu forme grave de cancer, in paralel cu tratamentul clasic.
  • in cateva luni de consum Bio Active MC, tumorile unor oameni cu sanse minime la viata s-au micsorat considerabil, atestate de investigatii imagistice (CT)
  • suplimentul a ajutat la ameliorarea pana la eliminarea efectelor negative ale citostaticelor si radioterapiei, deoarece se imbunatateste starea organismului, in ansamblu, ii sporeste rezistenta, il energizeaza si reechilibreaza rapid functiile afectate de boala.
Produsul contine sase tipuri de steroizi care ajuta la micsorarea numarului de celule canceroase si diminuarea considerabila a efectului negativ al citostaticelor si radioterapiei si a durerilor. De asemenea, sub influenta ciupercii minune pacientul nu mai are stari de voma, pofta de mancare revine, organismul isi recapata energia si, foarte important, tumorile se micsoreaza. Ciuperca lui Dumnezeu ajuta cu atat mai mult cu cat boala este depistata mai devreme. S-a spus chiar ca este un miracol faptul ca, sub influenta acestui supliment, multi bolnavi de cancer au reusit sa se ingrase putin. In realitate, ciuperca nu ingrasa, ci tinde sa aduca organismul la normalitate.

Jacque Oyama, aflat intr-o permanenta legatura cu specialistii oncologi din Japonia, afirma ca, dintre toate tipurile de cancer, cele mai spectaculoase rezultate s-au înregistrat in cancerele de intestin gros si plamani.
 
Rezultate mai rapide în Romania decat in Japonia

Cand produsul a patruns pe piata romaneasca si oamenii l-au descoperit, nimeni nu se astepta sa se inregistreze rezultate asa rapide. Suplimentul face o detoxifiere a organismului, bolile pot fi invinse mai usor, iar japonezii au o alimentatie mai sanatoasa decat romanii. Fiind un produs suta la suta natural, organismul il recunoaste si reactioneaza imediat.
Atentionari: Acesta este un supliment alimentar. Cititi cu atentie prospectul/informatiile de pe ambalaj. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate pentru inlocuirea unui regim alimentar variat si echilibrat si a unui mod de viata sanatos. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.

Stiu mai mult despre:
 

Euro Japan Trading

Unic importator in Romania al suplimentului alimentar Bio Active MC, 100 % extract din Agaricus Blazei Murill Ciuperca lui Dumnezeu
 
Telefon: 0368452849
            0723933017

Produsul nostru se gaseste in magazine naturiste si farmacii din toata tara. Lista actualizata a distribuitorilor nationali.

Produse similare