Despre Agaricus Blazei Murill, Ciuperca lui Dumnezeu

ciuperca lui Dumnezeu
Euro Japan Trading
unic importator in Romania
 • supliment alimentar Bio Active MC, realizat 100 % din extract de Agaricus Blazei Murill Ciuperca lui Dumnezeu
Telefon:
0368452849
0723933017

Agaricus Blazei Murril este o ciuperca care creste spontan in sud-estul Braziliei, unde este cunoscuta sub numele de “Cogmelo de Dios” sau ciuperca zeilor, ciuperca lui Dumnezeu. Deoarece are nevoie de conditii speciale de crestere, abia in urma cu cateva decenii s-a reusit cultivarea ei, practicata in America de Sud, China si Japonia.

Conditii de crestere pentru Ciuperca lui Dumnezeu
 • temperatura inalta
 • umiditate ridicata
 • aer purificat
 • ploi marunte seara
 • sol ce contine excremente de cal salbatic
Exista in momentul de fata dispute cu privire la denumire populara, deoarece s-a constatat ca toate ciupercile Agaricus se recomanda ca fiind Ciuperca lui Dumnezeu, dar din vechime aceasta denumire era asociata numai ciupercii Agaricus Blazei Murill. A intrat in atentia presei medicale dupa ce presedintele american Ronald Reagan a folosit aceasta ciuperca in tratamentul post operator al cancerului de piele.

Ciuperca Agaricus Blazei Murill are un continut bogat de proteine, vitamine si minerale, contine sase tipuri de steroizi care ajuta la oprirea cresterii numarului de celule canceroase. Primul rezultat al unui test clinic a fost prezentat la Al Doilea Simpozion International despre Efectul Ciupercilor, la Seoul, in Coreea de Sud in anul 1994.

Agaricus ajuta la reducerea efectelor secundare care apar in tratamentul chimoterapiei sau radioterapiei aplicat pacientilor cu cancer: pacientii care, pe langa tratamentele mentionate mai sus, au luat si Agaricus timp de trei luni, au constatat o crestere a imunitatii, nu au suferit de stari de voma, lipsa poftei de mancare, oboseala, lipsa de energie, terapiile devenind de 3 pana la 7 ori mai eficiente.

Asociatia Japoneza de Cancer si Asociatia Farmaceutica Japoneza au intocmit o lista cu efectele clinice ale ciupercii agaricus blazei, pe urmatoarele sisteme sau aparate:
 • Aparatul digestiv: ulcer duodenal, hepatociroza, hipertrofie a ficatului, cancer la ficat, cancer gastric, gastrita, ulcer gastric, gastroptoza, constipatii, stomatite cronice, Pyoreea alveolaris, polipi, hepatita B, cancer rectal, cancer la colon sigmoidian, virus enterita
 • Sistemul circulator: tensiune arteriala ridicata sau scazuta, cardiopatie, tromboza cerebrala, hemiplegia, pneumonie grava, septicemie, leucemie, limfogranulom malign, boala Hodgkin, boala Basedew, cancer pulmonar
 • Aparatul genital: mamite, cancer mamar, cancer uterin, cancer ovarian, cancer cervical, dereglari cauzate de menopauza
 • Metabolismul nervilor craniali: diabet, reumatism articular multiplu, reumatism articular cronic, ataxie autonoma, nevroza, encefalita japoneza
 • Caile urinare: cistita, nefrita, insuficienta renala, prostatomegalie, nefroza
 • La nivel cutanat: dermatofitoza, eczema, dermatita atipica, dermatomiosotis, coriocarcinoma
 • Alte: dureri de umar, distrofii musculare, mahmureala, ozena, artrita, gripa

Producatorii japonezi au scos pe piata produsul Oyama Agaricus Blazei Micro C-Bio Active MC. Ciupercile Agaricus sunt cultivate in fermele Oyama, in conditii climaterice naturale, propice dezvoltarii perfecte a acestei ciuperci. Plantarea si cresterea lor se face in mod natural, iar ca rezultat, au un nivel de proteine cu 3% mai mare fata de medie, cel mai inalt nivel de carbohidrati si contin cel mai mult acid glutamic monosolium, comparativ cu ciupercile Agaricus crescute in alta parte.

Bio Active MC contine 120 de elemente esentiale unei bune functionari a organismului, minerale, vitamine si aminoacizi, si este un produs evaluat pozitiv de asociatii de medicina alternative de renume din Japonia si SUA. Se prezinta sub forma de microcapsule, dozate la 3 grame, praf usor de dizolvat in apa, usor de inghitit si usor de asimilat. Continut nutritiv: 100 gr: 359 kcal, 20.5 gr proteine, 0.5 gr grasimi, 68.1 gr carbo-hidrati, 43 mg natriu. Contine 100% extract din Agaricus Blazei Murill. Se administreaza in functie de inaltime, greutate, diagnostic si tratamentul dat de medicul curant.

Singura firma importatoare in Romania a produsului Oyama Agaricus Blazei Micro C-Bio Active MC este Euro-Japan Trading. Produsul se comercializeaza numai in unele farmacii si magazine naturiste din tara, sau online, locatii verificate de importatorul roman si agreate de producatorul japonez.

Datorita calitatii exceptionale ale acestui produs, pe internet se comercializeaza produse care au "imprumutat" numele suplimentului, pentru a fi siguri ca achizitionati produsul original Oyama Agaricus Blazei Micro C-Bio Active MC va rugam sa il achizitionati numai din locatiile publicate pe site-ul importatorului.

Informatiile se mai sus se refera exclusiv la produsul Oyama Agaricus Blazei Micro C-Bio Active MC, produs in Japonia. Bio Active MC Oyama Agaricus are doua marci de calitate de la Camro si Societatea de Medicina Integrativa din Japonia, agreeat de FDA si notificat in Romania la Institutul de Bioresurse Alimentare. Acesta este un supliment alimentar care nu inlocuieste un regim alimentar variat sau medicatia prescrisa de doctori. Nu trebuie consumat de persoane alergice la ciuperci si nici lasat la indemana copiilor mici. Are un efect usor laxativ. Nu are efecte secundare si se poate asocia cu regimuri alimentare, tratamente medicamentoase ori terapii medicale. Atentionari: Acesta este un supliment alimentar. Cititi cu atentie prospectul/informatiile de pe ambalaj. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate pentru inlocuirea unui regim alimentar variat si echilibrat si a unui mod de viata sanatos. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.