Pui, paste si sos mustar

Publicitate

Pui, paste/taietei si sos de mustar
  • ingrediente: 250 g pulpe pui taiate marunt, condimente naturale dupa gust, putin ulei presat la rece, 2 linguri de paste/ taietei.
  • salata verde
  • pentru sos: 150 g iaurt grecesc, 2 lingurite mustar natural cu chilli, 1 lingurita ulei din germeni de grau, 20 ml apa, sare. Toate ingredientele se omogenizeaza.
Preparare: prajim carnea in foarte putin ulei. Condimentam. Cand este gata adaugam putina apa si punem taieteii la fiert. (3-5 minute). Lasam la racit. Amestecam cu frunzele de salata verde si adaugam sosul.
  • iaurtul grecesc este cremos, consistent si hranitor. Mustarul natural cu chilli i-a dat un gust aparte, iar uleiul din germeni de grau i-a adaugat un strop de vitamina E.
Toate retetele noastre sunt pentru “lenesi gurmanzi”, adica pentru cei care apreciaza gustul mancarii gatite acasa, dar nu au timp/chef sa gateasca mai mult de 20-30 minute.
 
Stiati ca…? boabele de mustar in general si implicit mustarul, au un continut bogat de seleniu si magneziu si ajuta inclusiv la un somn odihnitor.

 Pranz

retete culinare rapide
retete sanatoase pentru masa de pranz

  • pranz low carb
  • pranz low fat
  • pranz proteic

Suntem si pe FB
  1. Stiu Retete Sanatoase
  2. Retete FIT
.