Despre Lulur. Masaj si impachetari exotice pentru mirese

Masajul si impachetarile Lulur reprezinta un tratament exotic, spiritual pentru corp si pentru suflet. Masajul Lulur aduce o deosebita stare de bine pentru suflet si o exceptionala echilibrare energetica. Impachetarile corporale cu mix detoxifiant din ingrediente orientale are un extraordinar efect de peeling si curatare a pielii. Preparatele de fructe si mixuri tropicale, secretul terapiei Lulur, contin cele mai multe substante active, fapt care duce la rezultate vizibile imediat dupa tratament.

Lulur este un ritual stravechi oriental, din insulele Bali si Java, care era efectuat inainte de casatoria printeselor. Miresele participau la aceste masaje zilnic, timp de 6 saptamani inaintea nuntii.

Acum terapia Lulur dureaza in jur de 3 ore si este formata din 3 pasi: impachetare cu mix detoxifiant din ingrediente orientale, impachetare si masaj cu iaurt si fructe tropicale si masaj relaxant.

Ce ajutor aduce Lulur:
  • stimuleaza circulatia
  • este detoxifiant
  • imunostimulator
  • tonifica organismul iar pielea devine mai tanara si mai catifelata
  • relaxeaza corpul si sufletul 
  1. Primul mix aromatic tropical care se aplica pe piele are ca ingredient de baza pudra de orez si alte cereale, ghimbir, cardamon, citrice, ardei chili, papaia, mango, iar ca efect inmoaie pielea, detoxifica, stimuleaza circulatia, tonifica, aduce un aport de vitamina C si K si vitalizeaza
  2. Iaurtul special vine ca a doua impachetare, cu fructe cristalizate si hidrolizate de gref, papaia, portocale, lime, lamaie, care sunt bogate in vitamine, lipide bune, proteine,vitamina A, B si K, vitalizeaza, hidrateaza, echilibreaza ph-ul si calmeaza pielea. Lulur este un tratament variat, in care se mai utilizeaza menta cristalizata, capsuni si coacazele, bogate in vitaminele C, E, F, PPB1, B2, si care, datorita flavonoidelor, au proprietati detoxifiante si antioxidante
  3. Ultima parte a terapiei Lulur este reprezentata de un masaj aparte, cu miscari foarte fine de ridicare a membrelor, apoi a corpului, dar in acelasi timp cu o eficienta maxima pentru sistemul osos si muscular.

La final clienta pleaca pregatita pentru nunta, dar mai ales pentru o viata noua. Este un tratament pentru mirese, pentru printese, dar toate doamnele si domnisoarele pot beneficia de acest tratament.
  • Ca si terapie Lulur se recomanda 10-15 sedinte, de 1 sau 2 ori pe saptamana, ca si metoda de intretinere 1 data pe saptamana, iar ocazional, de cate ori considerati necesar.