Gene fir cu fir Cluj

Publicitate

Extensiile de gene, o metoda de infrumusetare disponibila la Malika House, in Cluj Napoca pe strada Meteor nr. 4
aplicare extensii gene 1D-10D

Ca si machiajul sau stilizarea sprancenelor, extensiile de gene fac parte din rutina de infrumusetare a oricarei femei. O aplicare corecta implica: corectia formei ochilor, alegerea curburii, grosimii si lungimii extensiei in functie de genele naturale, accentuarea culorii ochilor si a tenului.
  • extensiile de gene se gasesc in mai multe culori, cele mai utilizate fiind negre sau maro, lucioase sau mate, insa se pot folosii, pt un accent de culoare, violet, verde, rosu, albastru sau alta nuanta.
Aplicarea unui set de extensii poate dura intre 1 si 3 ore, poate chiar 3 ore jumatate, in functie de volumul si efectul ales impreuna cu tehnicianul.
  • volumul sau D-ul, reprezinta numarul de extensii dintr-un evantai aplicat pe geana naturala, astfel ca putem aplica de la 1D pana 10-15D.
  • pentru un efect natural te sfatuim sa optezi pentru un volum pana la 5D, iar pentru un efect dramatic poti alege 6-10D pana la 15D. Cu cat este mai mare D-ul, cu atat firele de extensie sunt mai subtiri pentru ca greutatea lor sa nu afecteze durata lor de viata si cea a genelor naturale.
Un alt factor important in aplicarea extensiilor de gene este adezivul. Testat dermatologic, nu afecteaza genele naturale, insa in foarte putine cazuri, poate cauza alergii sau reactii de mancarime, usturime sau discomfort, ceea ce nu inseamna neaparat ca vor trebui indepartate.
un tehnician priceput te va consilia si iti va prezenta toate aspectele aplicarii extensiilor de gene

Ingrijirea lor este extrem de simpla, in primele 48 de ore vei evita contactul cu apa si schimbarile bruste de temperatura, bazin, sauna, solar, dusuri fierbinti, iar pe toata durata purtarii lor, vei evita cremele in jurul ochilor. Curatarea se face cu apa micelara si un piaptan pe care il primesti de la tehnician. Intretinerea extensiilor se face la 2-3 maxim 4 saptamani.
este suficienta perierea extensiilor o data pe zi, dimineata; genele nu se periaza atunci cand sunt umede; stergerea lor se face prin tamponare cu prosop de hartie sau servetel uscat
se pot peria doar cand sunt bine uscate
 
O metoda simpla pentru un look fresh, fara machiaj, in fiecare zi!

Servicii oferite la Malika House Cluj Napoca:
  • extensii 1-2D: 200 lei/ intretinere 130 lei
  • extensii volum 3-5D: 250 lei/ intretinere 150 lei
  • extensii mega volume 6-10D: 350 lei/ intretinere 250 lei

Malika House

servicii si cursuri profesionale de infrumusetare
indepartare tatuaje
epilare definitiva
gene fir cu fir
make-up profesional
unghii tehnice
 
cursuri profesionale
indepartare tatuaje
epilare definitiva
unghii tehnice

 
 Adresa:
Str. Meteor nr. 4
cartier Zorilor
Cluj Napoca, Cluj
 
Orar: doar pe baza de programare
Telefon: 0755194922
 
Ne gasiti si pe Facebook

Iurcencu Raluca

Iurcencu Alexandra
.