Prajiturele de ovaz cu suc de mere
reteta gata in 15 minute
- Ingrediente solide: 100 grame fulgi de ovaz mari, 100 grame stafide, 50 grame migdale feliate sau maruntite, 50 grame nuca de cocos rasa, 1 lingurita de stevia, 1 lingurita de pudra de scortisoara.
- Ingrediente lichide: 100 ml suc de mere, 1 albus de ou, 1 lingura de ulei vegetal presat la rece.
Pregatire: intr-un vas amestecati ingredientele solide, dupa care adaugati ingredientele lichide; cu ajutorul unei linguri, puneti prajiturelele in tava tapetata cu hartie de copt. Coaceti timp de 15 minute la 160 grade Celsius.
- cuptorul trebuie sa fie preincalzit; recomandam pozitia 3 (mijloc), iar mod de coacere: cuptor.
Sunt delicioase servite cu lapte de migdale, lapte de orez cu migdale, lapte de orez cu nuca de cocos sau bautura cremoasa din cocos.