Pilaf de bulgur traditional

Publicitate

Pilaf de bulgur
reteta gata in 20 minute
  • Ingrediente pentru pilaf: ceapa rosie, morcovi, bulgur traditional si condimente naturale. 
Pregatire: calim ceapa rosie taiata marunt si morcovul ras. Dupa ce sunt calite bine adaugam bulgur si apa suficienta. Lasam sa fiarba 10 – 15 minute si condimentam dupa gust.
  • bulgur este o mancare traditional turceasca, realizata din grau dur prefiert la abur, uscat si zdrobit. Se prepara similar cu orezul. De regula se pune 1 volum de bulgur la 2 volume de apa. Timp de fierbere 10 minute. Cand este gata se mai lasa cateva minute acoperit. 
  • e o garnitura excelenta atat rece cat si calda
  • se poate servi cu salate, legume sau carne

 Garnituri

simple, rapide, sanatoase
  • garnituri de legume
  • pentru pui si curcan
  • porc, vita si manzat
  • garnituri pentru peste
  • garnituri low/ fara carbo
Suntem si pe FB
  1. Stiu Retete Sanatoase
  2. Retete FIT
.