Cus cus

Publicitate

Garnitura de cus-cus/ cous-cous
gata in maxim 18 minute
pentru pui, curcan, porc, manzat

Pregatirea e similara la majoritatea cus-cus-ului cu boabe mari: prajire si fierbere. 
  • 1 parte de cus-cus se prajeste in putin ulei* pana cand bobitele isi schimba culoarea si din galbene devin aramii. (3 minute)
*ulei de floarea soarelui presat la rece,
ulei de masline sau ulei de cocos
  • adaugati 4 parti de apa calda si lasati la fiert timp de pana la 15 minute.
fierbeti la foc mic-mediu
amestecati din cand in cand
adaugati sare si/ sau legume deshidratate dupa gust
  • se serveste imediat
O garnitura usor de preparat, gustoasa si satioasa, recomandata pentru pranz datorita continutului ridicat de carbohidrati: 70 g/ 100 g produs. 
 

 Garnituri

simple, rapide, sanatoase
  • garnituri de legume
  • pentru pui si curcan
  • porc, vita si manzat
  • garnituri pentru peste
  • garnituri low/ fara carbo
Suntem si pe FB
  1. Stiu Retete Sanatoase
  2. Retete FIT
.