Chiftele vegetariene cu susan
gustare cu carbohidrati
reteta culinara rapida
Mix de chiftele vegetariene disponibile in diferite sortimente la magazine naturiste. In reteta sunt prezentate cele cu susan, insa toate sortimentele au acelasi tip de preparare: 100 g continut se amesteca cu 130 ml apa, se lasa 30 minute, se da forma si se prajesc. Nu am adaugat nici un condiment suplimentar, deoarece proportia ingredientelor este perfecta. In functie de forma data, din 100 grame praf ies cam 12 chiftelute.
- amestecul pentru chiftelele vegetariene este disponibil in magazine naturiste la 250 si 500 g
- se pot praji in ulei de floarea soarelui, ulei de cocos sau alt tip de ulei
- sunt 100% naturale, fara aditivi si fara conservanti
Amestecul de chiftele vegane cu susan contine: fulgi de ovaz, pesmet, faina de ovaz, fulgi de cartofi, amidon din porumb, secara, orz, seminte de in, 8% seminte de susan, sare de mare, boia, condimente, morcov, pastarnac, patrunjel, praz, ceapa, usturoi.
- miroase extraordinar atat uscat dar mai ales dupa ce se adauga apa
- compozitia se umfla si dupa 30 minute rezulta o pasta care se modeleaza dupa cum doriti