Indepartare tatuaje Cluj

 • indepartare tatuaj cluj napoca
 • eliminare tatuaje Cluj
indepartare tatuaj cluj napoca

Publicitate

La salonul Malika House din Cluj Napoca, situat pe strada Meteor nr. 4 in Zorilor, beneficiati de un nou serviciu: indepartare tatuaje.
 • echipament utilizat: L.A.S.E.R Nd:YAG Q-Switch, care estompeaza sau indeparteaza tatuajele de diferite culori si tatuajele cosmetice de la sprancene si buze
 • de real ajutor si la indepartare pete pigmentare cauzate de varsta si tratamentul hiperpigmentatilor cauzate de soare
 • informatii suplimentare: 0755194922

Sursa este un YAG - Yttrium Aluminum Garnet imbogatit cu o cantitate mica de neodymium (Nd), in timp ce tehnologia Q-Switch (Quality Switch) asigura pulsuri de energie foarte scurte (nanosecunde).
 • principiul de functionare a laserelor Nd:Yag este fototermoliza selectiva: puls de lumina cu o lungime de unda preselectata, transmisa catre structura tinta pentru a elimina pigmentii. Energia optica este absorbita de cerneala de tatuaj sau melanina (in cazul leziunilor pigmentate) si nu afecteaza tesuturile inconjuratoare care raman intacte.
 • datorita celor doua lungimi de unda 532 nm si 1064 nm se pot indeparta tatuajele clasice de culoare inchisa si cele colorate.
 • prin aplicarea luminii laser energia penetreaza pielea si interactioneaza cu celulele care contin pigmentii. Acestea se incalzesc pana la dezmembrare, fiind eliminate pe cale naturala prin transpiratie si prin circuitul limfatic.

Procedura de indepartare a tatuajului cu laser se modifica in functie de tipul tatuajului, modalitatea de realizare, utilizare de pigmenti colorati, materialele utilizate. Sedintele se fac la interval de 6-8 saptamani. Procedura poate dura intre 5 minute si 1 ora, in functie de marimea si concentratia pigmentului.
 • pretul unei proceduri de indepartare a tatuajului se stabileste la inceputul sedintei.
Contraindicatii: femei insarcinate, persoane cu disfunctii ale inimii, care sufera de diabet, epilepsie sau cele care au leziuni ale pielii in zona tatuata.

Nu exista efecte secundare permanente. Dupa tratament pacientii isi pot relua activitatile zilnice. In urma efectuarii procedurii de indepartare a tatuajului cu laser pot aparea inrosiri si iritatii ale pielii, senzatia de arsura, dar acestea dispar in cateva zile. In unele cazuri pielea se poate cicatriza si pot aparea senzatii de mancarime. Ulterior procedurii de indepartare a tatuajului cu laser zona se va umfla si se va inrosi, asemanator ca atunci cand l-ati facut, iar culorile tatuajului se vor atenua. La 6-8 saptamani de la procedura se poate observa forma finala a tatuajului.
 • anterior procedurii de indepartare a tatuajului cu laser se recomanda un control realizat de un specialist: evaluarea structurii, culorii, marimea tatuajului si se va efectua o procedura ca test. Cu 2 saptamani inainte si 4 saptamani dupa, nu se recomanda bronzarea naturala sau la solar. Zona trebuie protejata zilnic prin aplicarea de creme hidratante.
 • pacientul isi poate relua activitatile zilnice imediat dupa realizarea procedurii de indepartare a tatuajului cu laser.
Pentru orice fel de intrebari privind acest serviciu va rugam sa ne contactati la: 0755194922. Va asteptam cu drag la Malika House, in cartierul Zorilor, pe strada Meteor nr. 4

Malika House

servicii si cursuri profesionale de infrumusetare
indepartare tatuaje
epilare definitiva
gene fir cu fir
make-up profesional
unghii tehnice
 
cursuri profesionale
indepartare tatuaje
epilare definitiva
unghii tehnice

 
 Adresa:
Str. Meteor nr. 4
cartier Zorilor
Cluj Napoca, Cluj
 
Orar: doar pe baza de programare
Telefon: 0755194922
 
Ne gasiti si pe Facebook

Iurcencu Raluca

Iurcencu Alexandra
.

Produse similare