Servicii utile

Indiferent ca discutam despre cativa metri in fata casei, un balcon aparent banal sau sute de metri patrati de teren in jurul casei, este posibil sa ne bucuram de paradisul numit gradina.

Exista apartamente cu balcoane si terase imense, dar pentru majoritatea dintre noi, balconul inseamna un spatiu de vreo 6 mp. Daca mutam cutiile prafuite folosite pentru a depozita cine stie ce, luam jos sarmele pentru uscat haine, ne ramane un spatiu cochet, discret si chiar incapator. Pentru depozitare putem amenaja niste dulapuri pe toata suprafata peretilor dinspre interior, pentru haine apelam la un uscator de rufe pe care il putem plia cand nu este folosit, iar pentru momentele in care dorim sa ne relaxam la o cafea luam o masuta si scaune, neaparat tot pliante. Magazinele de mobilier exterior sau prestatorii de servicii prezentati va pot ajuta sa aveti cea mai frumoasa mobila pentru terasa sau gradina, fie ca este din lemn masiv, bambus, fier forjat sau plastic, iar decoratiunile exterioare aduc un plus de eleganta, noutate si luminozitate in orice spatiu. Plantele curgatoare de pe marginea balconului dau impresia unui spatiu mai mare, ghivecele sau laditele din plastic pot fi mascate cu ceramica sau lemn, iar suportii din fier sau fier forjat pentru florile suspendate, pe langa faptul ca sunt mult mai rezistenti si mai usor de intretinut, sunt mult mai estetici.

Orice spatiu, chiar si foarte mic, poate fi transformat intr-o oaza de liniste, respecand cateva principii din landscaping: culoare, linie, forma, scala si textura. Pe scurt: intr-un spatiu restrans, folosim culorile tari doar pentru a atrage atentia vizuala asupra unui punct de reper. Florile sau elementele de decor de culoare galbena, rosie, albastra sar in evidenta, dar utilizate in exces indeparteaza idea de relaxare si micsoreaza spatiul. Culorile neutre, cum ar fi alb, gri sau maro fac trecerea intre elementele utilizate in amenajare si creaza o stare de confort, putand fi utilizate ca borduri in incadrarea designului. Aici discutam deja de gradina. Felul in care aranjam tipurile de plante, in functie de forma si textura lor, dar si elementele de decor si unitatea dintre toate creaza gradina visata. Un contrast natural poate fi incadrarea in design a unor plante sau elemente cu textura diferita, care sa iasa in evidenta…sau puteti apela la firme specializate, rezultatul va fi mult mai sic.

Amenajarea exterioara a spatiilor generoase respecta ideile de mai sus, dar la proportii mari. Decideti dumneavoastra daca gradina este un spatiu exterior casei, sau daca casa este integrata in decor si reprezinta un element esential in amenajarea gradinii: unitatea dintre casa, cai de acces, piatra naturala, plante, copaci, piscina, lacuri sau iazuri, existenta foisoarelor din lemn si a gratarului exterior sau a locurilor de joaca pentru copii.

Pe Stiu365.ro prezentam produse pentru amenajarea gradinii sau amenajarea spatiului exterior casei, promovam firme specializate in design exterior si firme prestatoare de servicii si produse la comanda pentru amenajarea gradinii.

Prin filtrul de mai jos (Ofertant) vizualizati produsele de serie ale magazinelor de profil, regasite la comercializare, descrierea acestora si toate datele de contact ale vanzatorului. Abrevierea judetului este notata in fata numelui. In cazul prestatorilor de servicii, va prezentam imagini cu lucrari efectuate la comanda pentru diversi beneficiari, descrierea serviciilor prestate la comanda, si toate datele pentru a fii contactat de catre dumneavoastra.