Lapte de capra livrat la domiciliu in Cluj Napoca si Floresti

Daca sunteti internaut din Cluj sigur ati auzit de laptele de capra de pe Facebook. Curioasa din fire, am cautat, am cercetat, am sunat, deci pot sa va zic mai multe despre o afacere care sper ca va deveni din ce in ce mai cunoscuta.

Ingrediente obligatorii pentru succes...avem 5 din 5
  • Produse de cea mai buna calitate
  • Conditii optime de livrare
  • Seriozitate
  • Promtitudine
  • Preturi corecte
Reteta pentru sanatate:
  • Luam o localitate linistita aproape Cluj Napoca, punem 80 de capre si le lasam sa pasca cu bucurie si entuziasm. Incurajam participarea la programe recreative pentru indepartarea oricarei urme de stres, totul pentru a va putea oferi cel mai bun si cel mai sanatos laptic de capra.
Ce se intampla luni, miercuri si vineri, dupa ora 18 in Cluj Napoca? Clujenii abonati la un strop de sanatate primesc la domiciliu lapte crud de capra, telemea, cas de capra si carne proaspata de ied.

Cat costa? Hai sa vedem inainte cat costa produsele pe care le consumam in mod normal din magazine: 1 litru de lapte de vaca spalacit cam 4 lei, telemea cu sau fara e-uri 19 lei/kg, cas nu pot sa zic pentru ca nu consum, pulpe de pui cu hormoni 7 lei/kg, carne de pui fara hormoni 15 lei/kg, peste viu 17 lei/kg-fara comentarii, merita si mai mult de 17 lei, peste file 35 lei/kg, vitel 28 lei/kg, curcan nestresat , politicos si bine crescut 32 lei/kg, din nou, isi face toti banii.

Ce putem primi acasa, luni, miercuri si vineri, dupa ora 18, daca ne abonam sau daca facem comanda?
  • Lapte proaspat de capra: la pretul de 6 lei/ litru. Laptele este crud, nefiert si nepasteurizat. Este livrat in pet nou si sigilat
  • Telemea sarata si cas de capra, produsa numai la comanda, la pretul de 25-28 lei/kg
  • Carne de ied, la pretul de 30-33 lei/kg, in functie de cantitatea dorita
V-am convins ca e mai simplu sa alegem sa mancam sanatos? Despre beneficiile consumului nu mai zic decat ca laptele de capra are cea mai apropiata formula de cea a laptelui matern. Informatii despre produse, comenzi si abonamente pe:

PS. Normal ca pana acum nu stiam mare lucru despre localitatea Chesau din comuna Mociu, dar am dat-o pe google earth, pe rute auto, pe wikipedia, si am vazut-o si in poze pe facebook. Exista!

Retetele noastre cu lapte si produse din lapte de capra sunt in sectiunea Culinaria: retete sanatoase, pe grupul public culinar Stiu Retete Sanatoase si pe pagina de facebook Stiu Retete Sanatoase.