Ulei de mac

Publicitate

Uleiul de mac presat la rece este unul dintre cele mai pretioase uleiuri, fiind extrem de bogat in vitamina E si acid linolenic.

Are un gust placut, nu are un miros specific, si este utilizat in alimentatie inca din secolul 18. Poate fii utilizat in principal la asezonarea salatelor de legume, dar si la prajit si gatit.

Pastreaza toate proprietatile semintelor de mac, fiind 100% natural, realizat prin presarea la rece a acestora.

In cosmetica este utilizat in ingrijirea parului uscat dar si a tenului matur si imbatranit, avand proprietati antioxidante si revitalizante.

In scop terapeutic se consuma numai dupa recomandarile medicale.
 
 

Oferta ta pe Stiu365.ro

Page for SALE!
 
Daca doresti ca aceasta pagina de prezentare sa fie a ta, te rugam sa ne scrii pe
  • include link sau titlul paginii in email si pagina poate fii a ta in 15 minute
  • ulterior se personalizeaza conform cerintelor, fiind completate/modificate informatiile din stanga, imaginile din dreapta si datele tale de contact

Produse similare