Terci de ovaz

Terci de ovaz, gata in 3 minute
 
  • Ingrediente: terci de ovaz, apa sau lapte/ lapte vegetal.
Reteta culinara sanatoasa intr-un singur pas: peste cantitatea de terci dorita, adaugati apa, lapte sau lapte vegetal cald si amestecati pentru a obtine consistenta dorita.
  • in functie de terciul utilizat, optional se pot adauga fructe confiate sau sirop de artar.
  • ne-am delectat cu Terciul bio pentru copii, realizat din fulgi fini de ovaz, cereale integrale, orez si amaranth, aromat de banane uscate si capsuni. Are gustul perfect, deci nu am adaugat nimic.
  • se poate consuma cald sau rece.
  • este mai bun servit cu lapte, asa ca am optat pentru laptele vegetal de orez cu nuca de cocos, un produs fara colesterol, fara lactoza, fara zahar.
se poate utiliza pentru cafea, muesli si in prepararea deserturilor
realizat din apa, 17% orez Italian bio, ulei de floarea soarelui bio, ulei bio de sofranel si sare de mare