Paine in ou prajita

Paine in ou prajita, reteta gata in 8 minute
 
Ingrediente: 3 felii de paine cu cereale, 50 ml lapte vegetal, 1 ou intreg si 1 albus, scortisoara, sirop de artar dupa gust, ulei de floarea soarelui pentru prajit.

Pasul 1: bateti oul intreg si albusul de ou intr-un vas, amestecati cu laptele vegetal, adaugati scortisoara si cat sirop de artar doriti.
Pasul 2: puneti tigaia pe foc mediu cu putin ulei de floarea soarelui presat la rece.
Pasul 3: inmuiati fiecare felie de paine in mix-ul de lapte si prajiti pe ambele parti.
  • se pot consuma ca atare sau cu sirop de artar
  • puteti utiliza lapte “obisnuit” sau o delicatesa vegetala. Noi am realizat reteta utilizand lapte de soia cu vanilie, un produs bio fara colesterol, fara lactoza si fara gluten, care poate fi utilizat atat la sosuri, prajituri si deserturi dar si bautura ca atare (cappuccino, cafeaua ori la micul dejun, cu fulgi de cereale)
Realizat din apa, 8% soia decorticata de origine italiana, zahar din trestie, aroma de vanilie si alte arome naturale, sare de mare.