Chec proteic cu fulgi de ovaz

Chec proteic cu fulgi de ovaz, gata in 15 minute

Ingrediente: 200 grame fulgi de ovaz, 50 grame pudra proteica fara aroma, sirop de artar dupa gust, 4 albusuri si 1 ou intreg, ciocolata pentru topping.

Pasul 1: amestecati toate ingredientele pana se obtine o pasta omogena.
Pasul 2: asezati aluatul intr-o tava tapetata cu hartie si coaceti la 160 grade pentru 15 minute
  • cuptorul trebuie sa fie preincalzit; recomandam coacerea pe randul 3, la mijloc
Pasul 3: presarati bucatele mici de ciocolata neagra peste chec si lasati tava in cuptor inca cateva minute, pana se topeste putin ciocolata.

  • noi am folosit pentru topping o minunatie de ciocolata bio neagra cu flori de rozmarin
  • pudra proteica se gaseste in principal in magazinele de suplimente pentru sportivi

Merge de minune cu un ceai, si iti da energie pentru intreaba dimineata. Sa aveti pofta!